SERVICIILE NOASTRE

Traduceri

În biroul nostru realizăm traduceri generale, tehnice (juridice, financiare, administrative, medico-sanitare și farmacologice, de arhitectură, inginerie și construcții, editoriale, etc.) și autorizate.

Traducerea autorizată

O traducere autorizată sau oficială constituie un document autentic, iar conținutul său dă încredere publică, adică, ceea ce este exprimat în traducere este considerat adevărat si identic cu originalului său. Traducerile autorizate sunt semnate și ștampilate de către Traducător și Interpret Autorizat, care deține autoritatea calificată competentă să acționeze cu caracter oficial și independent în ceea ce privește traducerea actelor orale sau scrise, și care trebuie să aibă caracter juridic. Această traducere este de obicei necesară atunci când trebuie prezentată în fața instituțiilor publice, a organismelor oficiale, precum și în fața instanțelor, ambasadelor și consulatelor, notariatelor, etc. De asemenea se pot vedea informațiile detaliate despre traducerea legală și procedurile aferente.

Interpretariat

Dispunem de o echipă de interpreți profesionali și specializați pe aproape toate grupurile de limbi, care vă vor asista la întâlniri, conferințe, congrese, proceduri juridice, conferințe de presă, prezentări de produse, celebrare de evenimente civile și religioase etc., sau pur și simplu când trebuie să solicitați documente la bancă sau în alte entități, inclusiv în conversații private, cu scopul de a sprijini comunicarea între clienți și profesionali de diferite naționalități și limbi.

Limbi

Traducem din și în toate limbile uzuale, în orice combinație posibilă. În cazul traducerilor autorizate, uneori este necesară recurgerea la o dublă traducere, care trece prin limba spaniolă, fiind limba noastră vehiculară.

Servicii de consultanță

Ca și parte a serviciului nostru, vă oferim informații gratuite cu privire la diferite demersuri și proceduri legate de domeniul traducerii și a interpretariatului.

Sala de închiriere pentru întâlniri

În biroul nostru dispunem de o sală de ședințe, spațioasă și liniștită, situată în centrul orașului Ibiza și care este disponibilă de închiriat pentru întâlniri sau reuniuni, având o capacitate de maxim opt (8) persoane.